Szavazz Manccsal!

2010.12.02. 14:45 baum

Lehet szeretni a Mancsot, lehet nem szeretni, mi nem szeretjük. Az okok közt legnagyobb súllyal az elkurvulás esik a latba, de most ez nem fontos. Szily áprilisban elég hosszasan árnyalta a kérdést.

A Mancs üres címlappal jelenik meg a héten, megfogalmazásuk szerint ezért:

A decemberben parlament elé kerülő, a médiaszolgáltatásokról és a kommunikációról szóló törvénytervezet totális ellenőrzést biztosítana a Médiatanácsnak, és rajta keresztül a kormányzatnak az elektronikus, internetes és nyomtatott sajtó felett.

A nyilatkozattal nagyjából egyet is tudunk érteni, természetesen mi sem szeretnénk, ha a sajtót állami ellenőrzés alá vonná a hatalom. Ezért gyorsan le is írjuk, míg lehet: vörösiszap-pakolást a kéznek, mely megszavazza!

A sajtószabadság körébe viszont az is belefér, hogy játsszunk. Adjunk teret az iróniának, legyünk olyan tökösek, mint amilyen a Mancs volt ’90 körül. Tehát, várjuk azokat az ötletes címlap terveket az üres Narancs címlapjára, amibe minden belefér. Küldjetek akár ellene, akár mellette szóló képi üzeneteket, maradjon meg a gondolat szabadsága annak, aminek lennie kell! Ne hagyjuk, hogy ne lehessen viccelni Szalay Annamáriával, a Manccsal, vagy bármivel, ha úgy tartja kedvünk.

* várjuk a hagyományos címlapot szkennelve, vagy a digitális címlap átdolgozását.

A bejegyzés trackback címe:

https://gesundheit.blog.hu/api/trackback/id/tr52488504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása