Önök kérték

2009.02.27. 12:40 baum

Zenés jó napot kívánok mindenkinek!

Két zenekarra szeretném felhívni a figyelmet. Az első a Hurra Torpedo nevű norvég banda, akik 1993-ban alakultak és a mai napig aktívak.

Első nagy dobásuk egy 1995-ös TV-felvételhez kapcsolódik, amikor is Bonnie Tyler világslágerét, a Total eclipse of the Heart-ot adták elő, árnyalták és tették még híresebbé. Ezt a klippet alant meg lehet tekinteni. A hivatalos honlapjukról kiderül, az előadásmódjukon kívül, a koncertszervezésben is extravagáns jelek mutatkoznak, ugyanis ahhoz képest, hogy tudományukkal már bejárták a világot New Yorktól, az USÁ-ig, legközelebbi koncertjüket 2009 Július 18-án, a szlovák területen lévő Trencsénben adják.

www.hurratorpedo.com

 

A másik dal meg a Besh O Drom zenekar egyik szerzeménye, őket azt hiszem nem kell különösebben bemutatni. A dal címe Torta papír, és mostanában egy UPC reklámspotban is fel szokott csendülni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gesundheit.blog.hu/api/trackback/id/tr11969522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balbekk 2009.02.28. 14:44:54

Köszönöm a Hurra Torpedot, ide kapcsolódik:

www.youtube.com/watch?v=k7iCfPp0Klk

(Chaos)

baum · http://reflektor.blog.hu 2009.03.02. 11:07:38

Hát, mindent az olvasóért :-)

Emlékszem a Jancsó filmből a Lyuhász Lyácintékre, szintén meghatározó élmény, lehet, hogy majd fel kéne őket is dolgozni.
süti beállítások módosítása