Véglény-parádé

2008.04.11. 12:28 baum

Van most ez a Hollán utcai jegyirodás izé! Nagyjából minden oldal elmondta a véleményét, nekem összesen két hozzáfűznivalóm van.

1., Tavaly ősszel akartam ott vásárolni koncertjegyet, mégpedig egy cigányzenekar koncertjére. Bunkó, tapló, faszparaszt módra viselkedtek az eladók velem, de annyira amit még a magyarországon edződő gyomrom sem bírt elviselni. 5 perc múlva, jegy nélkül, idegbetegen hagytam el a jegyirodát. Nem sok kellett, hogy 10 perc múlva visszamenjek és/vagy elküldjem őket az anyjukba és/vagy beírjak a panaszkönyvbe. Nem mentem vissza, de eldöntöttem soha a büdös életben nem teszem be oda a lábam többet.

Gondolom, hogy most a hungarica vásárló csaj is ilyesmi kereskedői mentalitással találkozhatott és sejtve azt a nagyfokú toleranciát amivel az ilyen hungarica rajongó csajok meg vannak áldva viszontválasszal élhetett. Magyarán, két véglény találkozása után eszkalálódott a helyzet.

A molotov-koktélos támadás, Tomcat, Lári Feri bátor kiállása meg egyszerűen faszkorbács, faszkorbács, faszkorbács! Kisstílű politikai célokat szolgál - semmi mást!

2., Az április 7-ei ellentüntetésen a rendőrök sorfala előtt két kerékpáros fiatal az utca közepén maga fölé emelte a biciklijét. Amely nem jelent mást mint a Critical Mass egyezményesített jelképét. A Critical Mass deklaráltan egy POLITIKAMENTES szervezet, nagyon nem kéne belevinni a politikát, bármennyire is meg voltak arról győződve akik ezt csinálták, hogy igazuk van az adott kérdésben. Remélem akik így megtévedtek be fogják látni, hogy ez a fajta hozzáállás árt a mozgalomnak.

Javaslom a következő helyzetekben SEM bevonni a Critical Mass-t:

- Tibet melletti tüntetéseken

- Legalizációs megmozdulásokon

- Kossuth téri kormányellenes demonstrációkon

- Meleg büszkeség napján

- Meleg büszkeség ellentüntetésen

- Pártkampányzárón

Szóval, az egésznek a lényege szerintem, hogy végre van egy tiszta mozgalom, amit minden biciklis magánéak érezhet, nagy a felelősségünk, hogy így is maradjon és ne basszuk el.

A bejegyzés trackback címe:

https://gesundheit.blog.hu/api/trackback/id/tr98421111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TomcatMWI 2008.04.13. 02:50:11

Az antifasiszták régi szokása a biciklik emelgetése. Az enyémet is felemelte egyszer egy. És el is dobta. Ezzel fejezte ki békés mivoltát.
süti beállítások módosítása